La Liga: Egy asztalnál ülök Messivel és C. Ronaldóval – Griezmann

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.17. 14:04
null
Griezmann úgy érzi, elérte Messi és C. Ronaldo szintjét (Fotó: AFP)
„Ez az, ami hajt engem, fejlődni, győzni, és még többet nyerni” – jelentette ki Antoine Griezmann, az Atlético Madrid támadója a spanyol napilapnak, az As-nek adott hosszabb interjúban.

 

„Különböző megközelítésekből lehet figyelni a futballt, és meg kell mondanom, én nem olyan játékos vagyok, mint Neymar, Messi vagy Cristiano Ronaldo. Sohasem fogok ötven gólt szerző futballistává válni, a csapattársaim előkészítésében szeretnék tovább fejlődni. Jó formában vagyok, de még mindig tudnám a játékomat több téren fejleszteni” – fejtette ki a gondolait a francia világbajnok a lapnak arról, hogy ő a világ legjobbjának tartja-e magát.

„A játékot jobban kellene olvasnom, különösen, amikor a támadások folynak. Tudom, hogy képes lennék még több gólt szerezni, jobban passzolni, és többet segíteni a védekezésben.”

„Nem a pénzért maradtam az Atlético Madridban, ahol megbecsülnek, és szeretnek. Nagyon nem tetszett, amikor a legutóbbi idény utolsó fordulójában a szurkolóink egy része kifütyült (mivel a drukkerek azt hitték a Barcelonához fog szerződni a nyáron – a szerk.). Hogyha többet akarnék keresni, akkor Kínába igazoltam volna. Nem mellesleg az edzőnk, Diego Simeone és a csapattársaim közül is sokan értékelik, amit elvégzek a pályán.”

„Úgy érzem, a legfelsőbb asztalnál ülök már Lionel Messivel és Cristiano Ronaldóval. Tudom, más játékosok is jönnek felfelé a ranglétrán, de ahogy már eddig is kiemeltem, képes vagyok továbbfejlődni, a meccsek megnyerése mellett ez az, ami a legfontosabb számomra.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik