La Liga: David Villa visszatér? Már meg is érkezett a válasz

Vágólapra másolva!
2016.12.09. 12:22
Az elmúlt napokban a katalán Mundo Deportivo szellőztette meg, hogy a Barcelona korábbi spanyol válogatott csatára, David Villa kölcsönben visszatér nevelőegyesületéhez, a La Ligában jelenleg kieső helyen álló Sporting Gijónhoz. A 35 esztendős támadó tagadta, hogy akár csak átmenetileg is elhagyná a New York Cityt.

David Villa hazatérése azok után került szóba, hogy a New York City számára véget ért az MLS jelenlegi kiírása, a következő idény pedig csak márciusban kezdődik.

„A szerződésem még egy évre szól, más klubok képviseletében senki sem lépett velem kapcsolatba. Nincs értelme visszatérnem a spanyol bajnokságba, mert az átigazolási piac csak január elsején nyit, huszonegyedikén viszont már megkezdem a felkészülést a New York Cityvel” – mondta Villa.

„December tizenhatodikán hazamegyek Spanyolországba az ünnepekre, de január nyolcadikán visszatérek az Egyesült Államokba, mert a gyermekeimnek kezdődik az iskola” – tette hozzá a 97-szeres spanyol válogatott támadó, akit az MLS-ben megválasztottak a 2016-os idény legértékesebb játékosának.

A világ- és Európa-bajnok, Bajnokok Ligája-győztes kiválóság 85 mérkőzésen 41 gólt szerzett a Sporting Gijón színeiben, mielőtt 2003-ban Zaragozába igazolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik