La Liga: amerikai vagy kínai kézbe kerülnek a barcelonaiak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 22:28
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint hamarosan tulajdonost vált a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Espanyol.

Hónapok óta húzódik az Espanyol ügye, a barcelonai együttes részvényeinek többségi tulajdonosai, Daniel Sánchez Llibre és Ramon Condal régóta tervezik a klub eladását, ám a tárgyalások többször is elakadtak.Daniel Sánchez Llibre és Ramon Condal régóta tervezik a klub eladását, ám a tárgyalások többször is elakadtak.

Az elsőként a katalán Sport által közölt hír szerint most egy lépéssel közelebb került a klub átruházásához a két üzletember, ugyanis egy amerikai befektetőcsoport, valamint egy kínai cégcsoport is bejelentkezett.

Neveket az ügyben egyelőre a helyi sportlapnál sem közöltek, az azonban biztos, hogy a két részvényest több mint 100 millió euróért vásárolhatja ki az új tulajdonos.

A hírek szerint az egyesült államokbeli érdeklődő tűnik határozottabbnak, ám a befektetők egy angol élcsapat megvásárlásán is gondolkodnak, ezért nem született még végleges döntés.

Az új érkezők nagy fába vágják a fejszéjüket, a 100 milliós vételár átutalása mellett vállalniuk kell, hogy kifizetik a klub teljes tartozását, valamint egy jelentős összeget azonnal az átigazolásokra szánnak.

Lehet, hogy új sztárcsapat van alakulóban?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik