Kép: Bale ezt nagyon szeretné titkolni, most tisztán látható volt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.01. 13:04
Gareth Bale kobakja duplán szolgáltatott beszédtémát a Real Madrid szombati délutáni győzelmét követően.

A walesi támadó 80. percben szerzett fejesgóljával győzte le a Real Madrid a Real Sociedadot, így versenyben maradt a bajnoki címért zajló hármas versenyfutásban. Bale így egy héten belül másodszor szállította a győzelmet jelentő három pontot a királyi alakulatnak a bajnokságban. walesi támadó 80. percben szerzett fejesgóljával győzte le a Real Madrid a Real Sociedadot, így versenyben maradt a bajnoki címért zajló hármas versenyfutásban. Bale így egy héten belül másodszor szállította a győzelmet jelentő három pontot a királyi alakulatnak a bajnokságban.

A Tottenhamtől szerződtetett támadó nyugodtan mondhatja magáról, a fejében van az ereje. A Sociedad elleni találkozón négyszer próbálkozott gólt szerezni fejjel, a végére össze is jött a győztes találat. A 2015–2016-os szezonban kilenc fejjel szerzett gólja van, ez a legtöbb az európai topligák mezőnyét tekintve.

És most, hogy elüldöztük a hölgyeket, nyugodtan beszélhetünk a kopaszodásról...

A szombati esős időjárás megdolgozta Bale kontyban hordott (man bun) frizuráját, és láthatóvá vált, amit Bale nagyon szeretne eltitkolni hosszú hajával. A kopaszodás jelei a feje tetején.

(Forrás: 101 Great Goals)
(Forrás: 101 Great Goals)

Ön is arra gondol most, hogy milyen jó munkát végzett eddig Bale a titokban tartással?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik