Kép: a helyiek biztosra veszik, ezért nem megy Coutinhónak

Vágólapra másolva!
2019.04.04. 09:46
null
Philippe Coutinho eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket Barcelonában (Fotó: AFP)
Nem mostanában éli legkönnyebb napjait a Barcelona labdarúgója, Philippe Coutinho. A Liverpooltól 2018 januárjában érkező játékosnak nem igazán megy a katalánoknál, és a lakóhelyéül szolgáló Castelldefelsben a helyiek tudni vélik, mi a probléma.


Bár Coutinho a Villarreal elleni nyolcgólos őrület (4–4) során a kezdőben kapott lehetőséget, és gólt is szerzett, nem igazán találja a helyét Ernesto Valverde csapatában – sokan már arról pletykálnak, hogy elhagyhatja a klubot a nyáron.

Az ESPN írta meg először, hogy helyi lakosok szerint a probléma forrása az otthona: Coutinho a Barcelonához közeli Castelldefelsben él.

Az ingatlant korábban Cesc Fabregas vette meg néhány hónappal azelőtt, hogy eladták volna a Chelsea-nek. Ezt követően a folyamatosan sérülésekkel küzdő Thomas Vermaelen élt itt, majd a Barcelonában csak szenvedő, azóta az Evertonnak kölcsönbe továbbpasszolt André Gomes következett. Ebből kifolyólag a helyi lakosok azzal viccelődnek, hogy a ház el van átkozva: aki ott lakik, nem alkot maradandót a Barca játékosaként…

Bár valószínűleg nem a lakóhellyel van probléma, tény, hogy a brazil középpályás nincs élete formájában. Ebben az idényben eddig 43 meccsen 10 góllal és 5 gólpasszal segítette a gránátvörös-kékeket.

barcacentre on Twitter

There's a joke among local residents in Castelldefels, a town squashed between the sea and the mountains outside of Barcelona, that Philippe Coutinho's home is a jinx. Fabregas, Vermaelen and Gomes all stayed there as well but never really hit the ground running either. [espn]



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik