Guti: El akarok menni Madridból!

Vágólapra másolva!
2010.01.16. 07:43
null
Guti búcsút intene a Real drukkereinek <br />(Fotó: Action Images - archív)
Guti, a Real Madrid saj&aacute;t nevel&eacute;sű k&ouml;z&eacute;pp&aacute;ly&aacute;sa egy p&eacute;nteki telev&iacute;zi&oacute;s interj&uacute;ban elmondta, hogy b&aacute;r sz&eacute;p eml&eacute;kek k&ouml;tik a &bdquo;kir&aacute;lyi g&aacute;rd&aacute;hoz&rdquo;, de &uacute;j kalandra v&aacute;gyik, szeretne megismerni egy m&aacute;sik v&aacute;rost &eacute;s egy m&aacute;sik kult&uacute;r&aacute;t. Szavaib&oacute;l az is kider&uuml;lt, hogy m&aacute;r azt is konkr&eacute;tan tudja, merre tartana. A c&eacute;l Mil&aacute;n&oacute; &eacute;s Jos&eacute; Mourinho csapata.

„El szeretnék menni a Realtól, és úgy gondolom, hogy az Inter tökéletes lenne számomra" – hangzottak Guti meglepő szavai a Canal+ tv-csatornának adott interjújában.

„Örülnék neki, ha teljesen kitölteném a szerződésemet Madridban, de az az igazság, hogy most másra vágyom. Meg szeretnék ismerni egy másik országot, egy másik kultúrát, és természetesen egy új csapatot" – folytatta a középpályás.

Guti, aki 1984 óta tartozik a fővárosi klub kötelékéhez – s 1995 óta a felnőttcsapat tagja – azt is elárulta, hogy melyik lenne az a város, ahol legszívesebben keresné az új kihívásokat.

„Tudom, hogy az Internél vannak olyan játékosok, akik tárt karokkal várnának engem, és én is szívesen mennék oda. Hatalmas klub, ahol több jó barátom is futballozik, mint például Wesley Sneijder vagy Samuel Eto'o. Az Internazionale rendkívül erős csapat, amely minden sorozatban győzelmi esélyekkel indul" – adott magyarázatot a kijelentésére Guti.

Az érvelés érthető, annak ellenére, hogy Guti, azt is kifejtette: madridi évei rendkívül meghatározóak voltak az életében.

„Úgy tűnhet, hogy magamnak mondok ellent, mert mindig is Madrid volt az a hely, ahol élni szerettem volna és a pályafutásom legfontosabb pillanatait éltem meg, de most el szeretném hagyni a fővárost, és új országba, új városba költöznék" – tette hozzá a labdarúgó.

Hogy még nehezebb legyen kiigazodni Gutin, idézzünk fel egy hétfői interjút, melyet az As című madridi napilapnak adott: „Életem egyik legjobb periódusában vagyok, és boldog is, hamarosan pedig visszatérek a pályára. Nem jött semmilyen ajánlat értem az utóbbi időben, de ha érkezne, akkor sem hagynám el a Realt. Madridban szeretném befejezni a pályafutásomat"

Úgy tűnik, történhetett valami a héten a Real öltözőjében...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik