nemzetisport.hu 2019.05.18 15:57 Frissítve: 2019.05.18 16:03

FFT: hat játékos, akire szüksége van a Real Madridnak

Zinédine Zidane jelentős összegből erősítheti meg a Real Madridot a mostani zavaros idény után. De kik azok a játékosok, akik biztosíthatják a megújulást a Santiago Bernabéuban, és visszavezethetik a Fehér Balettet a legszűkebb európai elitbe? A FourFourTwo.com segítségével erre a kérdésre keressük a választ.

 

Néhány név az FFT hatos listájáról:

Mauro Icardi (Internazionale)

A madridiak hetek óta erőteljesen ostromolják Luka Jovicsot, azonban nem biztos, hogy a szerb támadó leigazolása a legjobb lehetőség. Az Eintracht Frankfurt légiósa még tapasztalatlan, és komoly kétségek merülnek fel, hogy a legmagasabb szinten is képes folyamatosan szállítani a gólokat. Erre viszont Icardi mindenképpen biztosíték. Az argentin az Interben igazi szupersztárrá nőtte ki magát, a San Siróban azonban megvannak számlálva a napjai, ráadásul új lehetőségre is vágyik. Icardi a büntetőterületen belül kegyetlenül hatékony játékos, és nagy nyomás alatt is képes remek teljesítményt nyújtani. Amennyiben megfelelő kiszolgálást kap a csapattársaitól, a La Ligában is megállíthatatlan lehet.

Christian Eriksen (Tottenham)

A Tottenham sztárja állítólag személyesen már megállapodott szerződésének részleteiről a Real Madriddal, amelynek valóban hatalmas szüksége lenne a dán középpályásra. Luka Modric pályafutása a végéhez közeledik, ezért Zidane-nak haladéktalanul kell egy olyan játékos, aki képes összefogni és kézben tartani a dolgokat a középpályán. Eriksen ugyanolyan szorgalmas játékos, mint a horvát, azonban sokkal több gólpasszt ad és a kapu előtt is hatékonyabb, emellett pedig a szabadrúgásokat is jobban lövi. Most 27 éves, vagyis megvan a kellő rutinja ahhoz, hogy beilleszkedjen a Zidane által elképzelt rendszerbe.

Eden Hazard (Chelsea)

Teljesen nyilvánvaló, igaz? A Chelsea karmestere ezen a nyáron hét év után elhagyja Londont, mégpedig azért, hogy megvalósítsa gyermekkori álmát. Hazard-ban megvan a lehetőség, hogy Cristiano Ronaldo örököse legyen a Real Madridban, ezért biztosan hatalmas teher fog majd a vállaira nehezedni új csapatában. Vajon készen áll a feladatra? Ezt majd az idő eldönti, az azonban biztos, hogy Zidane-nak szüksége van a zsenialitására. Tökéletes kapcsolat lehet.

A teljes listát elolvashatja a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

2019.06.16 16:06:48

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Az AC/DC végül nem játszott, de Luka Modric, David Beckham és Roberto Carlos tiszteletét tette.

2019.06.13 22:10:33

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

NS-VÉLEMÉNY. A vezetőségnek nem volt más választása.

2019.06.13 11:37:17

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Ferland Mendynek tizennégy évesen nemhogy a labdarúgó karrierről, a járásról is majdnem le kellett mondania.

2019.05.30 19:34:18

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

„Nem tudom, mi szabja meg a játékosok árát, de értem és Zidane-ért is rengeteget fizettek.”

2019.05.26 21:41:36

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu