nemzetisport.hu 2019.06.16 18:22 Frissítve: 2019.06.16 18:45

Fejedelmi ételek, sztárvendégek, örömkönnyek – ilyen volt Ramosék esküvője

Mint ahogy azt már korábban is tudni lehetett, szombaton tartotta esküvőjét a Real Madrid labdarúgója, Sergio Ramos és kedvese, a riporterként ismert Pilar Rubio. Rengeteg ismert ember látogatott el az esküvőre – Cristiano Ronaldo például nem –, a spanyol lapok magáról az ünnepségről is megosztottak néhány információt.

 

Az ifjú pár megérkezik a sevillai katedrálishoz – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK! (Fotó: AFP)

Az előzetes információkkal ellentétben az AC/DC nem játszott az esküvőn, viszont Ramosék így sem maradtak nemzetközileg ismert zenekar nélkül: az elsősorban a The Final Countdown című dalról ismert svéd együttes, a Europe lépett fel. A muzsikusok nem akármilyen belépővel érkeztek: a népszerű dal taktusaira egy vörös sárkány segítségével szálltak alá a színpadra – írja a spanyol ABC.

A Real Madrid csapatkapitánya érzelmes oldalát is megmutatta: előtörtek a könnyei, amikor a Csillag születik című filmből – amelyben Lady Gaga és Bradley Cooper játssza a főszerepet – ismert I'll never love again című dalt játszották le.

Ahogyan azt az AS kiderítette, természetesen az étlap és az itallap sem akármilyen tételekből állt: a salpicón nevű, homárból elkészített különleges spanyol fogás, ördöghallal készült étel, valamint Kobe-marhahússal készült hamburgerek és borjúpörkölthöz hasonlítható, tésztával tálalt fogás közül választhatott az ünneplő sereg. Mindez a többszörösen kitüntetett sztárséf, Dani García segítségével került az asztalokra, aki egy általa ismertté tett narancsos-pisztáciás édességet is elkészített. A nem mindennapi ételeket ötféle különleges koktéllal, valamint whiskeyvel, vodkával, rummal és ginnel, illetve a neves borász, Emilio Moro fehér- és vörösboraival öblíthették le.

Az ünnepség hajnalig tartott, a vendégek remekül szórakoztak – többek között Roberto Carlos, David Beckham, Sergio Busquets, Jordi Alba, Santi Cazorla, Florentino Pérez, Luka Modric és Keylor Navas is ellátogatott a Spanyolországban az év esküvőjeként beharangozott eseményre.

Immár házastársak: Pilar Rubio és Sergio Ramos – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK! (Fotó: AFP
2020.08.05 12:49:08

Spanyol labdarúgás T. D.

A visszavonuló kapusklasszisnak többek között Gianluigi Buffon és Oliver Kahn is üzent.

2020.08.02 22:06:38

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. A királyi klubban ketyeg az egyik legkegyetlenebb óra, a biológiai, a kiszemeltek zöme francia.

2020.07.21 19:38:24

Spanyol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Nem én vagyok a legjobb edző, és nem én vagyok a legjobb taktikus. De vannak más jó tulajdonságaim. Szenvedélyes és motivált vagyok, ez a kettő sokkal többet ér.”

2020.07.19 16:34:08

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Iksszel búcsúzott a La Liga új bajnoka, Benzema nem lett gólkirály, a Leganésnek két ziccere volt a végén.

2020.07.19 16:33:16

Spanyol labdarúgás BACSKAI JÁNOS

És gólkirály lesz az argentin ász, hacsak meg nem táltosodik Benzema a Real kilenckor kezdődő mérkőzésén.