Fejedelmi ételek, sztárvendégek, örömkönnyek – ilyen volt Ramosék esküvője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.16. 18:22
Mint ahogy azt már korábban is tudni lehetett, szombaton tartotta esküvőjét a Real Madrid labdarúgója, Sergio Ramos és kedvese, a riporterként ismert Pilar Rubio. Rengeteg ismert ember látogatott el az esküvőre – Cristiano Ronaldo például nem –, a spanyol lapok magáról az ünnepségről is megosztottak néhány információt.
Az ifjú pár megérkezik a sevillai katedrálishoz – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK! (Fotó: AFP)
Az ifjú pár megérkezik a sevillai katedrálishoz – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK! (Fotó: AFP)

Az előzetes információkkal ellentétben az AC/DC nem játszott az esküvőn, viszont Ramosék így sem maradtak nemzetközileg ismert zenekar nélkül: az elsősorban a The Final Countdown című dalról ismert svéd együttes, a Europe lépett fel. A muzsikusok nem akármilyen belépővel érkeztek: a népszerű dal taktusaira egy vörös sárkány segítségével szálltak alá a színpadra – írja a spanyol ABC.

A Real Madrid csapatkapitánya érzelmes oldalát is megmutatta: előtörtek a könnyei, amikor a Csillag születik című filmből – amelyben Lady Gaga és Bradley Cooper játssza a főszerepet – ismert I'll never love again című dalt játszották le.

Ahogyan azt az AS kiderítette, természetesen az étlap és az itallap sem akármilyen tételekből állt: a salpicón nevű, homárból elkészített különleges spanyol fogás, ördöghallal készült étel, valamint Kobe-marhahússal készült hamburgerek és borjúpörkölthöz hasonlítható, tésztával tálalt fogás közül választhatott az ünneplő sereg. Mindez a többszörösen kitüntetett sztárséf, Dani García segítségével került az asztalokra, aki egy általa ismertté tett narancsos-pisztáciás édességet is elkészített. A nem mindennapi ételeket ötféle különleges koktéllal, valamint whiskeyvel, vodkával, rummal és ginnel, illetve a neves borász, Emilio Moro fehér- és vörösboraival öblíthették le.

Az ünnepség hajnalig tartott, a vendégek remekül szórakoztak – többek között Roberto Carlos, David Beckham, Sergio Busquets, Jordi Alba, Santi Cazorla, Florentino Pérez, Luka Modric és Keylor Navas is ellátogatott a Spanyolországban az év esküvőjeként beharangozott eseményre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik