Fabregas visszatér a Barcához - hivatalos

Vágólapra másolva!
2011.08.14. 23:23
null
Az Arsenal bejelentette Fabregas eladását (Fotó: arsenal.com)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy megállapodott a Barcelonával Cesc Fabregas eladásáról. A hírről Andoni Zubizarreta, a katalán együttes sportigazgatója is beszámolt a TVE spanyol televízió élő adásában a gránátvörös-kékek Real Madrid elleni spanyol Szuperkupa-meccse közben.

Miközben a Barcelona éppen fordított a Real Madrid ellen Lionel Messi góljával a spanyol Szuperkupa első mérkőzésén, a katalán csapat szurkolói számára újabb jó hír érkezett: eldőlt ugyanis, hogy Cesc Fabregas visszatér a gránátvörös-kékekhez.

A pénteki hírek igaznak bizonyultak: a Barca már csak az Arsenal hivatalos üzenetére várt a 40 millió eurós ajánlat elfogadásáról (amelyből a londoni klub 29 milliót kap készpénzben, hatot bizonyos feltételek teljesülése esetén, ötöt pedig Fabregas fizetéséből), és most a londoni klub bejelentette a világ- és Európa-bajnok futballista eladását.

„Világosan elmondtuk, hogy nem akarjuk elengedni Cesc-t, és továbbra is ez a helyzet. Azonban tudomásul vesszük Cesc vágyát, aki vissza akar térni hazájába, és most elfogadtuk a Barcelona ajánlatát érte. Köszönjük Cesc-nek mindazt, amit az Arsenalnak adott, és sok sikert kívánunk neki a jövőben" – olvasható Arsene Wenger, az „ágyúsok" menedzserének nyilatkozata az angol klub hivatalos honlapján.

Fabregasnak már csak a holnapi orvosi vizsgálatokon kell átesnie, és utána aláírhatja öt évre szóló szerződését. Várhatóan a futballista hivatalos bemutatására is hétfőn kerül sor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik