El Clásico: „Meglepett, hogy utána a futballról kevés szó esett”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.25. 21:14
Gerardo Martinót, a Barcelona labdarúgócsapatának argentin vezetőedzőjét meglepte, hogy a vasárnap 4–3-ra megnyert madridi el Clásicót követően milyen kevés szó esett magáról a futballról, és milyen sok minden egyéb másról.

„Őszintén meglepett, hogy az el Clásico után milyen kevés szó esett magáról a futballról – mondta a dél-amerikai tréner. – Korábban csak a távolból tudtam átélni ezeket a rangadókat, és egy ilyen színvonalas találkozóról bőven volt mit elemezni, véleményezni szakmailag, úgy a szakértőknek, mint az edzőknek, vagy a szurkolóknak. Az viszont valóban igaz, hogy most számtalan olyan egyéb eset, játékvezetői ítélet történt, amiről beszélni, vitatkozni lehetett. Azt azért sajnálom egy kicsit, hogy nem mások az arányok, én több értékelést vártam volna a futballról, de azt aligha nekem kell megítélnem, hogy ez így jó-e vagy sem, hiszen én egy újonc vagyok itt.”

Martino ezúttal is megerősítette, hogy a korábbi sajtóhírekkel ellentétben nem áll szándékában a szezon végén távozni a csapat éléről – tavaly nyáron két évre szóló szerződést kötött, bár olyan kitétellel, hogy azt az idény végén ő és a klub is felmondhatja –, valamint elmondta azt is, hogy a kiscsapatok ellen sem hiányzik csapatából a motiváció. Nem ennek a számlára írja a Real Sociedadtól és a Valladolidtól elszenvedett vereséget.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik