Egy szurkoló megpróbálta ledöfni Mourinhót

Vágólapra másolva!
2011.03.04. 18:21
null
Mourinho élete veszélyben forgott (Fotó: Action Images)
A Real Madriddal kapcsolatos hírekben rendkívül jól értesült Cadena Ser rádió műsorvezetője, José Ramón de la Morena arról számolt be, hogy egy szurkoló megpróbálta megszúrni José Mourinhót La Corunában a múlt héten.

Az értesülések szerint a portugál szakember egy szurkolói csoporthoz ment oda a La Coruna-i repülőtéren, amikor megérkezett a Deportivo elleni bajnokira, hogy autogramot adjon múlt hét pénteken.

A Cadena Ser rádió műsorvezetője, José Ramón de la Morena beszámolója szerint ekkor az egyik drukker megpróbált José Mourinhóba döfni egy hegyes tárgyat, de a tréner egyik testőrét találta el, akinek a hónalján egy kisebb vágás keletkezett.

Az Eduardo nevű testőr – aki egy szúrást érzett a hónalján – olyannyira megőrizte a hidegvérét, hogy a tréner észre sem vette az esetet, miközben a többi testőr elterelte a szurkolóktól. A biztonsági szakember a csapat autóbuszán fedezte fel a sebet a testén.

Az ügy érdekessége, hogy a Real Madrid vezetői majdnem egy hétig nem is szóltak az esetről Mourinhónak, aki csak ma tudta meg, hogy veszélyben forgott az élete.

A beszámolók szerint a fővárosi klub még feljelentést sem tett az ügyben, amely teljesen észrevétlenül történt, de a repülőtér térfigyelő kamerái rögzítették az esetet. A Real Madrid megerősítette Mourinho testőrségét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik