Casillas és Ramos: Nem adtunk ultimátumot!

Vágólapra másolva!
2013.01.25. 12:01
null
A sérült Casillas és az eltiltott Ramos nyílt levelet adott ki (Fotó: Action Images)
Iker Casillas és Sergio Ramos, a Real Madrid labdarúgócsapatának két oszlopos tagja nyílt levélben reagált arra a csütörtöki hírre, miszerint ők ketten többek nevében ultimátumot intéztek volna Florentino Pérez klubelnökhöz José Mourinho kapcsán. Amint arról tegnap a Marca információira hivatkozva beszámoltunk, a „királyi gárda” két emblematikus alakja állítólag kategorikusan kijelentette: vagy a portugál tréner távozik legkésőbb a szezon végén, vagy ők, és még jó néhány kulcsember.

 

1. Az elnökkel és az ügyvezetővel való keddi találkozón nem adtunk semmiféle ultimátumot az általunk tisztelt edzőre vonatkozóan.

2. Mint a csapat kapitányai, és tagjai egy emberi, egyszersmind profi közösségnek, kategorikusan visszautasítjuk, hogy bárki felhasználja a nevünket vagy csapattársainkét annak érdekében, hogy teljes egészében hamis információkon alapuló cikkét hitelesítse.

3. Meg akarjuk mutatni, hogy továbbra is támogatjuk az edzőnket, José Mourinhót, akinek a legnagyobb tisztelettel tartozunk.

4. Végezetül szeretnénk közvetíteni a Real Madridot támogató szurkolók és a szimpatizánsok felé, hogy változatlanul meg vagyunk győződve arról, hogy – mint mindig, úgy ezúttal is – a Real Madrid csak az egységét megőrizve képes szembenézni a kihívásokkal.

A hír tegnap bombaként robbant Spanyolországban és a világban – véleményt is formál róla boldog boldogtalan, aki kis túlzással valaha megfordult a spanyol fővárosban, bár az egykori idolt és sportigazgatót, Jorge Valdanót, valamint a volt közönségkedvenc Gutit aligha lehet ebbe a kategóriába sorolni – , így Pérez elnöknek rendkívüli sajtótájékoztatón kellett cáfolnia. (Erről tegnap szintén beszámoltunk már.)

„Abszolút valótlan, hogy a kapitányokkal közös ebéden bármilyen ultimátumról szó lett volna, sőt semmi ehhez hasonló nem történt..”

A madridi kiadású lap azonban nem tette fel a kezét és kért bocsánatot bárkitől – akár a klubtól, vagy éppen a sportvezetőtől, illetve a nevesített klasszisoktól –, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy informátortól jutott el hozzá a hír. Nem is egy vonalat, mindjárt hármat említ. Azt pedig egyenesen visszautasította, hogy érdekében állna destabilizálni a klubot, amint arra az elnök célzott. A napilap első oldalán ma a „Marca nem hazudik” főcím virított.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik