Bojan Krkic az AS Romához igazol - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2011.06.22. 09:26
null
Bojan Krkic elhagyja a Barcelonát (Fotó: Action Images)
Címkék
Több spanyol és olasz lap is egybehangzóan állítja, hogy Bojan Krkic, a Barcelona 20 esztendős spanyol támadója az AS Romához szerződik. A hírek szerint az olasz klub 10-12 millió eurót fizet a jelenleg a dániai U21-es labdarúgó-Eb-n szereplő csatárért.

 

A hírek szerint tegnap a Barcelona és a Roma képviselői, valamint Ramon Sostres ügynök szóban megállapodott az átigazolás legfontosabb részleteiről. A „farkasok" állítólag 10-12 millió eurót adnak a spanyol támadóért, aki ötéves szerződést írhat alá a Romával a dániai U21-es Eb-t követően.

A SPORTIGAZGATÓ MEGERŐSÍTETTE A HÍRT

Az AS Roma sportigazgatója, Walter Sabatini a Sky Sports Italiának megerősítette, hogy nagy vonalakban már megállapodtak a Barcelonával Bojan Krkic átigazolásáról.

 

„Már tárgyaltunk a játékossal, és néhány részlettől eltekintve elsődleges megállapodást kötöttünk a Barcelonával, és hamarosan lezárhatjuk az ügyletet" – mondta Sabatini.

Az El Mundo Deportivo szerint a Barca visszavásárlási opciót rögzítene a szerződésben, míg a Sky Sport Italia szerint Krkic átigazolása hasonló lehet Zalatan Ibrahimovic Milanba történő szerződéséhez, az egyszeres válogatott támadót ugyanis előbb kölcsönvenné a Roma, majd az szezon végén opciós joggal végleg megvásárolná.

Krkic 2007-ben mutatkozott be a Barcelona felnőttcsapatában, sokan a jövő nagy reménységének tartották a katalánoknál, de a kezdeti nagy sikerek után egyre kevesebb játéklehetőséghez jutott, így a Románál nemrég kinevezett új vezetőedző, Luis Enrique (aki korábban a Barcelona B-t irányította) hívására elhagyja nevelőegyesületét.

Krkic összesen 162 alkalommal húzhatta magára a Barcelona mezét az első csapatban eltöltött négy szezonjában, ezalatt 41 gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik