Benzema duplával válaszolt Mourinho beszólására

Vágólapra másolva!
2010.08.23. 00:12
null
Benzema jobbra, válaszolt Mourinho kritikájára (Fotó: Action Images – archív)
A Real Madrid egygólos hátrányból fordítva győzte le 3–1-re az Hérculest felkészülési mérkőzésen vasárnap este. A blancóknál Karim Benzema duplázott, és Ángel Di María is betalált.

A Real Madrid a spanyol élvonal újoncával, az Hérculesszel csapott össze felkészülési mérkőzésen vasárnap este. José Mourinho igencsak tartalékos összeállításban küldte pályára csapatát, amelyben azonban Mesut Özil és Sami Khedira is helyet kapott.

A találkozó első félidejében a hazaiak uralták a játékot, és a 40. percben meg is szerezték a vezetést. Sendoa Aguirre végzett el szabadrúgást, és a középen teljesen üresen hagyott Sergio Rodríguez felugrásával megzavarta Adánt, akinek a lába alatt a kapuba csúszott a labda.

A szünetben aztán a fél csapatát lecserélte Mourinho, és pályára lépett Karim Benzema is, akivel a spanyol lapok szerint kissé összeveszett a portugál szakember. A hírek szerint a vezetőedző a társak előtt szólt be keményen a francia támadónak, hogy „ne aludjon" az edzésen.

Benzema méltóképpen válaszolt a kritikára: az 56. percben Khedira kiváló emelése után mellel vette le a labdát a tizenhatoson belül, majd a kapuba bombázott.

Húsz perccel később a vezetést is megszerezte a Real Madrid: Pedro León ugratta ki jól Ángel Di Maríát, aki eltolta a kiugró kapus mellett a labdát, és a kapuba gurított, megszerezve első találatát új csapatában.

A 81. percben ismét Benzema következett: Esteban Granerótól kapott jó passzt, majd kilőtte a kapu jobb alsó sarkát, ezzel beállítva a 3–1-es végeredményt.

HÉRCULES–REAL MADRID 1–3

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HÉRCULES–REAL MADRID 1–3 (1–0)
REAL MADRID: Adán (Dudek, a szünetben) – Lass, Arbeloa (Benzema, a szünetben), Juanan (Carvalho, a szünetben), Marcelo (Drenthe, a szünetben) – Gago (Joselu, 86.), Khedira (Van der Vaart, 59.) – Canales (Granero, a szünetben), Özil (Mateos, 59.), Di María (Juanfran, 78.) – Higuaín (Pedro León, a szünetben)
Gólszerzők: Sendoa (40.), ill. Benzema (56., 81.), Di María (76.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik