Barcelona: Xavi elárulta, kit szeretne a csapatban látni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.14. 20:56
Xavi Hernández, a La Ligában szereplő Barcelona korábbi sztárja szívesen látná gránátvörös-kék mezben Marco Verrattit, a Paris Saint-Germain 23 esztendős középpályását.

„Szeretem nézni, ahogy Verratti játszik – áradozott a jelenleg Katarban futballozó Xavi. – Imádom a passzait és ahogy lát a pályán. Szinte sosem adja el a labdát. Kivételes képességű labdarúgó, ha a Barcában játszana, tökéletesen alkalmazkodna a csapathoz.”

Verratti néhány hónapja elismerte, megkereste a Barcelona, ám a 15-szörös olasz válogatott tehetség akkor elmondta, egyelőre nem szeretné elhagyni a Paris Saint-Germaint.

„Örülnék, ha gránátvörös-kék mezben láthatnám őt, a Barcában igazán nagy játékos válhatna belőle – mondta Xavi. – Most a PSG-ben van, amely Európa egyik legjobb csapata és ahol akad néhány elképesztő labdarúgó. Verratti a világ egyik legjobb középpályása.”

A 35 esztendős ikon – aki 1991 és 2015 között állt a katalánok alkalmazásában – azt is elárulta, nem igaz, hogy nyáron majdnem a PSG-be szerződött.

„Még élt a szerződésem a Barcelonával és megígértem a vezetőségnek, hogy nem írok alá másik európai klubhoz. Az újságok azt állították, azért megyek Katarba, mert a párizsi gárdának sok érdekeltsége és kapcsolata van ott, de ez az állítás nem fedi a valóságot.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik