Barcelona: a klub új szerződést kínál Ansu Fatinak

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.07.24. 20:56
null
Semmi pénzért sem engednék el a katalánok Ansu Fatit (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona labdarúgócsapata mindenképpen meg akarja tartani Ansu Fatit, és igen kedvező szerződést kínál a 17 éves csatártehetségnek.

 

A katalán Sport napilap szerint a támadóra – aki az elmúlt idényben a B-csapatot átugorva biztos tagja lett az első gárda keretének – több európai élklub, köztük a Manchester United és a Borussia Dortmund is kivetette hálóját. A spanyol futballbajnokságban legutóbb ezüstérmes Barca azonban ragaszkodik saját neveltjéhez, és sajtóhírek szerint nemrég egy 100 millió eurós (34.75 milliárd forintos) vételi ajánlatot is elutasított.

Az új szerződéstervezet a tavaly decemberben már egyszer megújított kontraktushoz képest jóval nagyobb fizetést és magasabb kivásárlási árat foglal magában, bár konkrétumokkal a Sport nem szolgált.

A 18. életévét októberben betöltő Fati a Barcelona legfiatalabb futballistájaként mutatkozott be tavaly a Bajnokok Ligájában, a szezonban 32 tétmérkőzésen játszott, mérlege nyolc gól és egy gólpassz. A transfermarkt.de 50 millió euróra becsüli piaci értékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik