Barcelona: „Suárez azt mondta nekem, hogy nem harapott”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.24. 18:57
null
Luis Suárez azt mondta a feleségének, hogy nem harapta meg Giorgio Chiellinit (Fotó: Action Images)
Sofia Balbi, a Primera Divisiónban szereplő Barcelona sztárjának, Luis Suáreznek a felesége egy uruguayi televíziós műsorban elárulta, férje a 2014-es labdarúgó-világbajnokság után azt mondta neki, hogy nem harapta meg Giorgio Chiellinit, az olasz válogatott védőjét.



Mint ismert, Luis Suárezt az eset után négy hónapra, valamint a soron következő kilenc válogatott mérkőzésről eltiltotta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), miután a 28 éves támadó a 2014-es világbajnokságon az Olaszország–Uruguay csoportmérkőzésen megharapta Giorgio Chiellinit.


Sofia Balbi – Suárez felesége – a Canal10 televíziós csatornának adott nyilatkozatában elmondta, férje azt állította, ártatlanul tiltották el, és egyáltalán nem harapott.

„Azt mondta nekem, hogy nem csinált semmit sem. Végig ez járt a fejében, és már én is kezdtem elhinni, amit mond. A tévé, a rádió, és minden ettől az esettől volt hangos, ő pedig csak tíz nap múlva árulta el az igazságot.”

„Még a mérkőzés napján felhívtam, és megkérdeztem, mi történt, visszakérdezett, hogy »mi?«. Ugyanez történet Angliában, ezért megkérdeztem, hogy »már megint?«. Azt állította, hogy semmit sem tett, majd megkérdezte, hogy boldogtalan vagyok-e, amiért Uruguay továbbjutott.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik