Barcelona: Messi szerint csodás lenne Neymar érkezése

Vágólapra másolva!
2013.05.22. 08:10
null
Messi szívesen látná Neymart csapattársként (Fotó: Action Images)
A Barcelona négyszeres aranylabdás argentin labdarúgója, Lionel Messi szerint „csodálatos lenne” klubja számára, ha sikerülne átigazolni a brazil Neymart, akit az elmúlt hetekben egyre gyakrabban hoztak hírbe a katalánokkal.

„Nem tudom, hogy a klubnál köt-e ki vagy sem, ám az biztos, hogy ő olyan játékos, aki teljesen más dimenziót képes hozni egy csapat játékába. Csodálatos lenne az érkezése” – nyilatkozta a Qatar Alkass című lapnak a Santos támadójáról az elmúlt napokban katari meghívásra Dohában tartózkodó Messi.

Katalóniában már várják
Katalóniában már várják

A jelenleg sérüléssel bajlódó argentin játékos kijelentette, hogy a jövőre nézve a legnagyobb célja a világbajnoki győzelem, és az egyéni elismerések nem érdeklik. „Csak azzal törődöm, hogy megnyerjük a világbajnokságot. Nem foglalkozok azzal, hogy ez most azt jelenti-e, én vagyok-e a világ legjobbja vagy sem” – mondta Messi.

Eközben a brazil O Globo információi szerint Neymar minden fő kérdésben megegyezett a Barcelonával, és már az idén nyáron, július 1-jével csatlakozik a katalán klubhoz. Szerdán a barcelonai El Mundo Deportivo is Messi rábólintásával „adja el” az aktuális lapszámát. A brazil támadót 2014-ig köti a szerződése a klubhoz, ám amennyiben a nyáron sem ad túl rajta, azt kockáztatja, hogy jövőre nem kap érte átigazolási díjat.

A Sao Paulót a télen a PSG kedvéért elhagyó Lucas Moura dicsérete is körbejárja a brazil és a spanyol sajtót, honfitársa szerint Neymar Európát is ámulatba ejtheti. „Nem beszéltem Neymarral a jövőjéről, mert ez nagyon személyes téma, de meg fogja hódítani Európát, amikor átjön. Meg kell gondolnia mindenkinek, hogy mikor igazol Európába. Az én esetemben arról volt szó, hogy már szerettem volna jönni. Úgy éreztem, már készen állok rá, és miután így döntöttem a családommal, a pályán és azon kívül is fantasztikus tapasztalás ért” – mondta a válogatottbeli csapattárs.


kerdes=Ön szerint jó igazolás lenne a Barcelonának Neymar?|opcio1=Igen.|opcio2=Nem.|
nso_uj_valaszto_szavazas
Szavazás

Ön szerint jó igazolás lenne a Barcelonának Neymar?

Igen. Nem.

mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik