Barcelona: „Messi még ebben a szezonban távozhat”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.27. 16:43
null
Deco szerint Messi elhagyja a közeljövőben Barcelonát (Fotó: Reuters, archív)
Deco, a Barcelona labdarúgócsapatának korábbi játékosa szerint Lionel Messi előbb-utóbb ott fogja hagyni a katalánokat.

„Messi távozni fog, ebben biztos vagyok, a kérdés csak az, mikor. Így működik a világ, ha a játékos boldog, nem nézelődik új lehetőségeket keresve, de ha nem érzi jól magát, váltani akar" – mondta a Globo Esporténak Deco, aki 2004 és 2008 között a gránátvörös-kékek játékosa volt, így jól ismeri az argentint.

Lionel Messi távozásával az utóbbi hónapokban egyre többet foglalkozik a nemzetközi sajtó. A spanyolok állítják, a nagy bejelentés az átigazolásról csak hónapok kérdése, és egy nagyobb összegért cserébe a Premier League-be szerződik a Barca ikonja.

„A szurkolóknak fel kell készülniük a pillanatra, amikor Messi azt mondja, elég. Ilyen a futball, az edzők és a játékosok jönnek-mennek. Lehet, hogy már ebben a szezonban, lehet, hogy csak öt év múlva, de Lionel el fogja hagyni Barcelonát" – tette hozzá Deco.

„Nem tudom megmondani, hogy az idény után mi lesz, a futballban bármi megtörténhet. Sokszor kifejtettem már, ha rajtam múlna, örökké a katalánoknál maradnék, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogyan eltervezed..." – mondta korábban Messi.

A rekordokat sorra döntögető argentin klasszis szerződése 2018-ban jár le Barcelonánál, a kivásárlási árát a katalánok 250 millió euróban határozták meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik