Barcelona: meglepő kiszemeltek, köztük Huntelaar?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.10. 07:41
Sajtóhírek szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona támadóval erősítene a téli átigazolási időszakban, és a kiszemeltek között van Klaas-Jan Huntelaar, a Schalke 04 holland válogatott csatára is.

Az El Mundo Deportivo és a Sport is úgy tudja, támadót igazolna a télen a Barcelona. A kiszemeltek listája nem rövid, és tartalmaz néhány olyan nevet, melyek meglepetéssel szolgálnak. Így Klaas-Jan Huntelaar vagy Graziano Pelle.

A Schalke holland támadója számára nem lenne ismeretlen a spanyol bajnokság, hiszen 2009-ben a Real Madrid játékosa volt, 20 bajnokin nyolc gólt szerzett a blancók színeiben. A 30 éves csatár szerződése 2015 nyarán jár le a gelsenkirchenieknél, kivásárlási ára 15 millió euró körül mozog.

A másik meglepő név Graziano Pelle: a Feyenoord 28 éves olasz csatára ontja a gólokat, a legutóbbi idényben 29 bajnokin 27-szer volt eredményes, a jelenlegi szezonban 9 meccsen 10 találatnál jár. Pelle kontraktusa 2017 nyaráig él a rotterdamiaknál.

A spanyol média szerint a kiszemeltek között van továbbá Stefan Kiessling, a Bayer Leverkusen gólkirálya, illetve Artiz Aduriz és Miroslav Klose is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik