Barcelona: a klub Mbappét vinné Luis Suárez utódjának

Vágólapra másolva!
2019.10.13. 09:25
null
Mbappé a fő kiszemelt Luis Suárez utódjaként (Fotó: AFP)
A Mundo Deportivo értesülése szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona Kylian Mbappét szerződtetné a jövő januárban már a 33. életévét betöltő Luis Suárez utódjának.

 

A spanyol lap információja szerint a katalán csapat úgy érzi, hogy az uruguayi támadó már túljutott a zeniten – annak ellenére, hogy az idénybeli 8 tétmeccsen 6 gólnál jár –, ezért gőzerővel kutatja az utódját.

A Mundo Deportivo értesülése szerint a spanyol bajnoki címvédő csodálja Marcus Rashford és Harry Kane játékát is, de az elsődleges célpont így is a PSG francia támadója.

Mbappé a Monaco színeiben robbant be a nemzetközi köztudatba, majd 2017 nyarán a PSG-hez szerződött (amely összesen 180 millió eurót fizetett a szolgálataiért). A világbajnok csatár a párizsi klubban eddig 93 tétmérkőzésen 62 gólnál és 34 gólpassznál jár, az előző idényben 29 bajnokin 33 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.

A Barcelona már most készen állna szerződtetni a 20 éves futballistát, de ha Suárez formája kitart, az igazolás 2021-re is kitolódhat. Persze, ha a PSG egyáltalán hajlandó kötélnek állni...

Ha a párizsi csapat nem enged a csábításnak, akkor kerülhet előtérbe Rashford és Kane, sőt akár az interes Lautaro Martínez is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik