Barcelona: Manchesterbe igazolhat a spanyol szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.19. 15:27
A Marca információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea mellett Louis van Gaal együttese, a Manchester United is szerződtetné a Barcelonából távozni készülő Pedrót.

Pedróért 25 és 29 millió euró közötti ajánlatot készül tenni a „vörös ördögök" vezetősége, mivel a spanyol labdarúgó az előző szezon végén 2019 nyaráig meghosszabbította szerződését, egy olyan kitétellel, miszerint 25 millió eurót meghaladó ajánlat esetén bármikor távozhat a katalánoktól.

A 27 éves spanyol elsősorban azért szeretne klubot váltani, hogy több játékidőt kapjon, így növelve saját esélyeit, hogy bekerüljön Vicente del Bosque 2016-os Európa-bajnoki keretébe.

Luis Enrique azonban nem szívesen engedné el Pedrót, de abban mindenki egyetért a Barcelonánál, hogy több játéklehetőséget érdemel, mint amennyi a Messi, Neymar, Suárez szuperhármas mellett jutott neki. Az előző szezonban 35 bajnoki találkozón kapott szerepet, de csak 15-ször volt a kezdőcsapat tagja. Minden sorozatot figyelembe véve 11 gólt szerzett, és kilenc gólpasszt osztott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik