Barcelona: kiderült, miért nem állapodtak meg Rabiot-val

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.13. 13:06
Az FC Barcelona letett a francia Adrien Rabiot szerződtetéséről, miután a PSG labdarúgóját képviselő édesanyja túlságosan magas követelményeket fogalmazott meg a tárgyalások során.

„A játékos ügynökeként dolgozó édesanyja gyakorlatilag árverést generált a futballista eladásából – idézte az As a Barca egyik képviselőjét. – Bevonta a Juventust, a Bayern Münchent és a Manchester Unitedot is, és az összegek egyre csak kúsztak felfelé. Ekkor tett a klub néhány lépést hátrafelé, mert a tárgyalások ilyesfajta manipulálása nem korrekt. Részünkről le van zárva az ügy.”„A játékos ügynökeként dolgozó édesanyja gyakorlatilag árverést generált a futballista eladásából – idézte az As a Barca egyik képviselőjét. – Bevonta a Juventust, a Bayern Münchent és a Manchester Unitedot is, és az összegek egyre csak kúsztak felfelé. Ekkor tett a klub néhány lépést hátrafelé, mert a tárgyalások ilyesfajta manipulálása nem korrekt. Részünkről le van zárva az ügy.”

Rabiot a januári átigazolási időszak előtt és alatt az FC Barcelona egyik fő célpontja volt, és úgy tűnt, sikerül is megállapodni vele.

Ám az édesanyja, Veronique a tárgyalások utolsó szakaszában olyan prémiumokat és aláírási összegeket követelt, amelyek miatt nem jöhetett létre az üzlet.

A Barca helyette szerződtette Frenkie de Jongot. A holland mellett a saját utánpótlásból felkerült Alená jelentheti a megoldást a középpálya közepén.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik