Barcelona: kiderült, miért lett szőke Lionel Messi – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 12:29
Lionel Messi, az FC Barcelona klasszisa mindenkit meglepett, mikor legutóbb szőke hajszínnel pózolt az Instagramon. Az argentin kiválóság stílusváltásának egyszerű oka van: bízik a fodrászában!

Mint arról beszámoltunk, először Messi barátnője, Antonella Roccuzzo az Instagramon osztott meg egy képet, melyen párja hidrogénszőke hajjal látható.először Messi barátnője, Antonella Roccuzzo az Instagramon osztott meg egy képet, melyen párja hidrogénszőke hajjal látható.

A váltást sokan nem értették, felvetődött a kérdés: miért pont most, és miért pont ilyen színre? A megoldás egyszerűbb, mint sokan gondolnák.

Messi fodrásza, Ariel Bermudez az Instagramon ismerte el, az ő tanácsára szőkült be Messi.

„Mindig nagyon jó érzés, ha azt csinálhatom, amit szeretek. Köszönöm, Leo, hogy megbíztál bennem, remélem, élvezed majd ezzel az apró változással az életet” – írta ki a fodrász.

Siempre es un placer hacer lo que más me gusta ... Disfruto... Me divierto y con quién mejor que con vos Leo ...gracias por confiar y hacerme disfrutar de la vida con esto pequeños detalles. #messi ##blonde #blondehair #silverhair #menstyle #hairstyle #barcelona #sagradafamilia #scissorsart #amoloquehago #mensfashion #peluqueriabarcelona #haircolor #barber #barbershop #fcbarcelona #intalook #mundodeportivo #diagrams #mangrooming

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik