Barcelona: eldöntötték, senki sem érkezik – sajtóhír

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.30. 18:28
null
Vakarhatja a fejét Lionel Messi, nem mostanában bővül majd a Barcelona támadósora (Fotó: AFP)
A Barcelona labdarúgócsapata eldöntötte, hogy nem szerződtet játékost a téli átigazolási időszakban – írja a Mundo Deportivo. A barcelonai lap szerint a meglévő játékosokkal vág neki a tavasznak a katalán alakulat.

 

Mint ismert, a Barcának elsősorban támadófronton vannak gondjai – Luis Suárez sérülés miatt talán már pályára sem lép ebben az idényben, de egyelőre az üveglábú Ousmane Dembélé sem egészséges, míg Carles Pérez a Roma kölcsönjátékosa lett. Így jelenleg Lionel Messi, Antoine Griezmann és Ansu Fati vezényelhető az ellenfél kapuja elé, de még egy középcsatárra szüksége lenne a klubnak. A lap értesülései szerint a vezetőség nem talált megfelelő tudású, anyagi tekintetben elérhető játékost, így úgy döntött, senkit sem szerződtet.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Barcelona meglepően nagy, 100 millió eurós ajánlattal kopogtatott az Everton ajtaján Richarlisonért, ám a liverpooliak el sem gondolkodtak az ajánlaton. A gránátvörös-kékek a valenciai Rodrigo esetében sem jártak sikerrel a hírek szerint a túl magas ár miatt. A Mundo Deportivo szerint a Chelsea-nél Willian kapcsán is érdeklődtek, ám ez a transzfer sem jött össze. A leginkább vágyott Pierre-Emerick Aubameyang átigazolására esélyt sem látnak Barcelonában.

Mindeközben a portugál Record szerint az új Cristiano Ronaldónak kikiáltott Braga-játékos, Francisco Trincao képletesen úton van Barcelonába – igaz, várhatóan csak az idény végén érkezik majd meg. Klubrekordot jelentő 30 millió euróért, öt évre írhat alá.

A téli átigazolási időszak január 31-én, magyar idő szerint éjfélkor zárul.

A Barcelona csütörtökön a Leganést látja vendégül a Király-kupában, a keretbe bekerült a B-csapat jobbszélsője, Álex Collado is – a 20 esztendős játékos korábban remek góllal hívta fel magára a figyelmet. Két La Liga-meccsen már pályára léphetett az első csapatnál is. Rajta kívül a Barcelona B további játékosai jöhetnek szóba szükség esetén, kezdve a nemrég szerződtetett 22 éves albán középcsatárral, Rey Manajjal.

Mundo Deportivo on Twitter

AVANCE: El Barça decide DEFINITIVAMENTE NO FICHAR ningún delantero en el mercado de invierno Más información en breve en Mundo Deportivo https://t.co/bAPfhlXZCZ

SPANYOL KIRÁLY-KUPA
NYOLCADDÖNTŐ
19.00:
Barcelona–Leganés (Tv: Sport1)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik