Barcelona: Az elején kicsit vicces lesz – Messi

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.05.27. 21:28
null
Messi már nagyon várja a folytatást (Fotó: AFP)
Lionel Messi, a spanyol bajnoki címvédő Barcelona hatszoros aranylabdása már nagyon várja, hogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt kényszerszünet után újra futballozhasson.

A 32 éves argentin játékos azt mondta, a mérkőzések zárt kapuk mögött, ilyen hosszú kihagyás után bizonyára nem lesznek majd ugyanolyanok, mint a világjárvány kirobbanása előtt.

„Biztos vagyok abban, hogy az elején egy kicsit vicces lesz, de nagyon várom már, hogy újra játsszunk” – jelentette ki Messi, aki szerint most az a fontos, hogy előrenézzenek, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a nézők hiányára minden futballistának fel kell készülnie.

„Furcsa lesz, ezért mindannyiunknak el kell ezt képzelnie előre, és gondolatban szoktatni kell magunkat hozzá” – mondta a támadó.

A spanyol kormány engedélyt adott arra, hogy a március 12-én félbeszakított La Liga küzdelmeit június 8-a után folytathassák, és a jelenlegi tervek szerint a bajnokság június 12-én indul újra. Az élen a Barcelona áll 58 ponttal, második a Real Madrid (56 pont), harmadik pedig a Sevilla (47). Az idény 27 forduló után szakadt félbe, így a csapatokra még 11 kör vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik