Barcelona: az alelnök elismerte, szerződtetnék Neymart

Vágólapra másolva!
2013.02.26. 13:49
Az FC Barcelona továbbra is érdeklődik a brazil Neymar iránt. A Santos támadójáról Josep Maria Bartomeu alelnök hétfőn éjjel beszélt az egyik barcelonai televízió-műsorban.

„Az edzői stábunk szeretné megszerezni Neymart” – mondta Bartomeu a Barcelona Televisiónak, s hozzátette, ha a 21 éves csatár közli, hogy elhagyja a Santost, ott lesznek, és megpróbálják átigazolni őt.

A rendhagyó frizuráiról is ismert labdazsonglőr szerződése jövőre jár le a Sao Pauló-i egyesületnél, amely a világbajnokságig mindenképpen meg is tartaná, de a legfrissebb pletykák szerint Neymar már az idén nyáron Európába költözne, sőt, állítólag már előszerződést is kötött a Barcával.

A Neymar da Silva Santos Júnior néven született, Puskás Ferenc-díjas cselkirályt az utóbbi időben több bírálat is érte a brazil média, illetve a legendás Pelé részéről, amelyek szerint saját maga és a – 2014-es világbajnokságon házigazda – válogatott szempontjából is fontos lenne, hogy egy keményebb, nívósabb európai bajnokságban edződjön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik