Barcelona: Messi Angliából is kaphat csapattársakat

Vágólapra másolva!
2017.05.02. 09:44
null
Verratti és Messi csapattársak lehetnek a nyártól (Fotó: AFP)
Még a futó szezonban is harcban áll a bajnoki címért, de már a következő idényt tervezi a Barcelona futballcsapata. A katalánok a hírek szerint négy játékossal – két védővel, egy középpályással és egy irányítóval – tárgyalnak.

 

A madridi As úgy tudja, hogy a klub vezetői a nyáron négy fiatal játékossal kezdik meg az öregedő keret átalakítását. A két védő közül a nagyobb fogás Héctor Bellerín lenne, az Arsenal 22 éves jobbhátvédje 2003–2011 között a Barcánál nevelkedett, de végül Angliában mutatkozott be a felnőttek között.

A Mundo Deportivo úgy értesült, hogy Roberto Fernández sportigazgató felvette a kapcsolatot az angolokkal, és talán sikerül kialkudnia a 30 millió eurónál olcsóbb vételárat.

Theo Hernández sem sokkal olcsóbb, őt 24 millióért adná az Atlético Madrid. A 19 éves francia balhátvéd jelenleg az Alavésben szerepel kölcsönben.

A középpályára Marco Verratti érkezhet, de érte kell talán a legnagyobb harcot folytatni majd. Az olasz válogatott játékost ugyanis hívja a Bayern München, illetve a Juventus is, ám a PSG tulajdonosa, Nasszer al-Khelaifi jelezte, a 80 millió eurót érő klasszisáért hiába is kilincselnek, nem hallgatja meg az ajánlatokat.

Az irányító posztjára Philippe Coutinho, a Liverpool brazil válogatottja a kiszemelt.

A spanyol források szerint ezekhez a ügyletekhez a klub játékoseladásból szeretné előteremteni a forrásokat, a hírek szerint Arda Turan, Denis Suárez és Jérémy Mathieu az elsők között lehet, akiktől megválnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik