Barcelona: Amíg Guardiola az edző, nem térek vissza - Bojan Krkic

Vágólapra másolva!
2011.10.11. 16:28
Címkék
A nyáron a spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonát otthagyó Bojan Krkic elmondta, Pep Guardiola vezetőedző miatt döntött a távozás mellett...

A 21 esztendős spanyol válogatott támadó több mint tíz év után elhagyta nevelőegyesületét, és az olasz AS Romához igazolt, ám a megállapodás értelmében, két év múlva visszatér Barcelonába, hacsak az olaszok nem kívánják végleg magukhoz láncolni Krkicet.

„Guardiola átnézett rajtam – kezdte mondandóját Krkic az egyik spanyol televíziónak. – Hiába nyújtottam száz százalékot az edzéseken, sohasem vett számításba a kezdőcsapat összeállításakor. Tulajdonképpen miatta hagytam ott Barcelonát, és biztos, hogy nem megyek vissza addig, amíg ő ül a kispadon. Boldogtalan voltam, hogy nem léphettem pályára rendszeresen."

„Néha megpróbáltam beszélni vele a helyzetről, de nem mondott semmit. Az egy dolog, hogy valaki nem játszik, és egy másik, hogy valaki nem érzi magát a keret részének. Szurkolóként Guardiola a lehető legjobb edző, de játékosként balszerencsésnek mondom magam, hogy nem szerepeltem a tervei közt" – fejezte be mondandóját a spanyol csatár.

Krkic ebben az idényben három olasz bajnokin egyszer volt eredményes új klubjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik