Barcelona: Abidal már elbúcsúzott, Valdés a következő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.30. 13:45
null
Abidal tovaszáll Barcelonából (Fotó: Reuters)
Csütörtök kora délután Éric Abidal hivatalos sajtótájékoztató keretein belül bejelentette, a nyáron elhagyja a Barcelonát, pénteken pedig Víctor Valdés lesz soron.



„Nagyon nehéz nap ez számomra – kezdte érzékeny búcsúját Abidal a sajtótájékoztatón, melyen csapattársai is részt vettek Sandro Rosell elnökkel és Andoni Zubizarreta sportigazgatóval egyetemben. – Hat évet töltöttem Barcelonában, ez az időszak volt a legnagyobb hatással a pályafutásomra. Bámulatos társakkal játszhattam együtt, a világ legjobbjaival. Nagyon sok hálával tartozom nagyon sok embernek. Szeretnék köszönetet mondani az edzőknek, akik mindig bíztak bennem, valamint az orvosoknak és a fizioterapeutáknak is, akik rengeteget segítettek nekem a nehéz időkben.”

„Köszönet jár a családomnak, az unokatestvéremnek, a feleségemnek és a lányaimnak. Szerettem volna a Barcelonában maradni, de a vezetőség máshogy vélekedett, ezt pedig tiszteletben kell tartanom. Most távozom, de biztosra veszem, visszatérek még. Kaptam egy érdekes ajánlatot a vezetőktől, amit át kell gondolnom, de hálás vagyok a gesztusért. Köszönet a szurkolóknak a páratlan támogatásukért. Örök hála mindenkinek, éljen a Barca!” – zárta búcsúbeszédét a francia védő.

Ha ez az érzelmes búcsú nem lenne elég a katalán szimpatizánsoknak, holnap újabb ikontól köszönhetnek el. A hírek szerint ugyanis Víctor Valdés, a klub sajátnevelésű kapusa pénteken – hasonlóan Abidalhoz – sajtótájékoztató keretein belül vesz búcsút eddigi otthonától.

A KLUB BÚCSÚVIDEÓJA

ABIDAL MINDEKIT MEGÖLELT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik