HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.10.12 10:47 Frissítve: 2018.10.12 10:52

Barcelona: a vezérigazgató szerint Vidal nem tiszteli a csapattársait

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona vezérigazgatója, Pep Segura egy interjú során elmondta, hogy Arturo Vidal mutatott viselkedése tiszteletlen a csapattársaival szemben.

HIRDETÉS
.
Vidal a legutóbbi, Valencia elleni összecsapáson, amelyen nem lépett pályára (Fotó: AFP)

A chilei középpályás nemrégiben az Instagram-oldalára posztolt egyértelmű üzenetet a kevés játéklehetőség miatt, majd később el is mondta egy nyilatkozat során, hogy nem boldog, amiért csak csereként kap esélyt a bizonyításra Ernesto Valverdétől.

„Tiszteletlenséget mutatott a csapattársaival szemben. Hibázott, amit muszáj helyrehoznia, és biztos vagyok, hogy meg is teszi” – nyilatkozta Pep Segura, majd kitért a jelenlegi játékosállományra is, és elmondta, hogy a mostani keret erősebb, mint a tavalyi volt, tehát teljesítették a célkitűzéseket a nyári átigazolási piacon.

A szakvezetőről, Ernesto Valverdéről is beszélt: „Kétéves szerződése van a klubbal, amit adott esetben három évre is meghosszabbíthatunk. A későbbiekben úgy fogunk dönteni, hogy az mindkét oldalnak jó legyen.”

A Barcelona jelenleg a La Liga második helyén áll egy ponttal lemaradva az éllovas Sevillától. A katalánok a legutóbbi négy bajnoki mérkőzésük egyikén sem tudtak nyerni.

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS