Barcelona: a teljes orvosi stábot felajánlották a Sevilla edzőjének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.23. 14:23
null
Eduardo Berizzo betegsége ellenére folytatja a munkát (Fotó: AFP)
Az FC Barcelona a teljes orvosi stábja segítségét felajánlotta Eduardo Berizzónak, a Sevilla vezetőedzőjének, akinél prosztatarákot diagnosztizáltak az orvosok – árulta el José Castro, a Sevilla elnöke.

 

A Sevilla hivatalos honlapjának szerdai beszámolója szerint a 48 esztendős szakembernél a prosztata mirigyeit bélelő hámból kiinduló daganatot, úgynevezett adenokarcinómát állapítottak meg.

A szomorú hírről értesülvén a spanyol klubok azonnal támogatásukról biztosították Berizzót és a Sevillát, sőt a Barcelona a teljes orvosi stábját felajánlotta a gyógyulás reményében. A katalán egyesület doktorainak van tapasztalatuk ezen a területen, hiszen korábban Éric Abidalt és a 2014-ben elhunyt Tito Vilanovát is kezelték.

„Nagyra értékeljük a spanyol klubok támogatását, így az FC Barcelonáét is. Berizzo lelkileg erős, folytatja a munkát, amíg várunk a kezelésekre. Szeretnénk egyértelművé tenni, hogy ő a vezetőedzőnk. Támogatjuk és bátorítjuk őt, mert biztosak vagyunk benne, hogy megoldódnak a problémái” – mondta José Castro, a Sevilla elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik