Barca: „Xavi, Iniesta, Messi és Busquets találta fel a tiki-takát”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.09. 22:31
„Xavi, Iniesta, Messi és Busquets találta fel a tiki-takát”, ezt a hangzatos nyilatkozatott tette Sandro Rosell, a spanyol Barcelona labdarúgócsapatának elnöke, aki minden idők legjobb spanyol játékosát is megnevezte.

„Kétség sem férhet hozzá: Xavi minden idők legjobb spanyol futballistája. Egy legenda, aki mindent könnyedén csinál – mondta Sandro Rosell. – A tiki-takát Xavi, Iniesta, Messi és Busquets találta fel. Egy nap, amikor már ők nem lesznek, meglátjuk, mi történik nélkülük. Ők a feltalálók.”Sandro Rosell. – A tiki-takát Xavi, Iniesta, Messi és Busquets találta fel. Egy nap, amikor már ők nem lesznek, meglátjuk, mi történik nélkülük. Ők a feltalálók.”

Rosell 2010 nyarán váltotta fel az elnöki székben Joan Laportát, munkássága alatt két bajnoki címet, egy-egy BL-t, klub-vb-t, európai Szuperkupát és Király-kupát nyert az együttes, no és három Spanyol Szuperkupát. Az általa nevesített kvartett helye megkérdőjelezhetetlen a Barca kezdőjében, egy roppant sikeres időszak kulcsemberei ők négyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik