Barca: „Suárez nem normális; hat éve rejteget egy titkot…”

Vágólapra másolva!
2016.04.08. 16:50
Luis Suárez nem egy egyszerű ember. Az FC Barcelona klasszisa a mintegy védjegyévé vált harapások mellett rendre felhívja magára a figyelmet a balhéival, ezt leszámítva azonban élete formájában játszik és ontja a gólokat. Most egy korábbi válogatott labdarúgó azzal vádolja az uruguayit, hogy egyszerűen nem normális, ráadásul rejteget valamit…

A bilit Daniel Fonseca borította ki. A korábbi uruguayi válogatott csatár 2003-ban vonult vissza, majd játékosügynöknek állt, és állítja, ő segítette Suárezt a Groningenhez 2006-ban – amiért egyébként a mai napig várja a jutalékát.

„Suárez egy gyerek, aki egyszerűen nem normális. Kettőig nem tud elszámolni, tisztán látszik, hogy pszichológiai problémái vannak. Nem véletlen, hogy pszichológushoz jár, bár hozzátenném, szerintem nem ártana váltania, mert a jelenlegi doktor nem használ, mint látjuk” – fakadt ki az uruguayi Monte Carlo Tv-nek Daniel Fonseca, aki pályafutása alatt olyan klubokban játszott, mint például a Napoli, az AS Roma vagy a Juventus.

„Nem szeretnék belemenni a konkrétumokba, de még amikor fiatal volt, el kellett mondanom neki valamit, aminek nagyon nem örült. Azóta nem beszél velem... Suárez egy gyáva ember! Ha lenne bátorsága, elmondaná a világnak, miről is beszélek. A titkot, amit hat éve rejteget…” – fogalmazott finoman szólva rejtélyesen Fonseca.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik