Barca: Suárez meghízott, nem játszhat a Real ellen? - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.26. 10:47
null
Suárez elhízott volna? (Fotó: 101greatgoals.com)
Angol beszámolók szerint Luis Suárez, a Barcelona labdarúgócsapatának uruguayi támadója eltiltása alatt majd’ 10 kilót felszedett, így szinte biztos, hogy a Real Madrid ellen nem lesz ott a pályán októberben.

A Barcelona színeiben a héten első góljait megszerző Luis Suárez nincs élete formájában – legalábbis a 101greatgoals.com riportja szerint. Az angolok állítják, az uruguayi támadó jelenleg is 8-10 kiló felesleget hordoz a derekán, amelytől egyszerűen nem tud megszabadulni.

A katalánok egyik legnagyobb nyári szerzeménye átigazolása után nem sokat volt a kamerák előtt, így könnyen elsiklottak feleslege felett a drukkerek is, az U19-es indonéziai válogatott ellen 6–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen azonban az angolok szerint jól látható volt Suárez mozgásán, hogy messze nincs csúcsformában.

Nehéz eldönteni néhány kép alapján, valóban ott van-e az „úszógumi” (Fotó: 101greatgoals.com)
Nehéz eldönteni néhány kép alapján, valóban ott van-e az „úszógumi” (Fotó: 101greatgoals.com)

Hivatalos tájékoztatás természetesen nem történt az ügyben, és a képek is „csalhatnak” – több olyan fotót is lehetett látni, amelyen úgy tűnik, egy gramm plusz sincs a csatáron.

A 2013–2014-es szezonban Liverpoolban 31 gólig jutó csatár a katalánok első csapatában a Real Madrid elleni október 25-i rangadón debütálhatna, ehhez azonban lehet, hogy még dolgoznia kell egy keveset. Persze az is elképzelhető, hogy a gránátvörös-kék és a kamera kövérít... Vagy csak Messi pizzájára csapott le?

Megváltozott? (Fotó: 101greatgoals.com)
Megváltozott? (Fotó: 101greatgoals.com)

Nehéz eldönteni néhány felvétel alapján, hogy valós tényről van-e szó, vagy csak az angolok „irigykednek”. Ön szerint látszik a felesleg?

SZAVAZÁS

Ön szerint meghízott Luis Suárez az eltiltása alatt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik