Barca: spanyol válogatottal tárgyalnak; jó hírek Suárezről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.27. 18:37
null
Aleix Vidal teljesítményére Vicente del Bosque szövetségi kapitány és a Barcelona is felfigyelt (Fotó: Reuters)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona előrehaladott tárgyalásokat folytat Aleix Vidal átigazolásának ügyében a Sevillával, de a katalánoknak van B-tervük is arra az esetre, ha az Európa-liga-döntős andalúziai együttes jobbhátvédjét mégsem sikerül megvásárolnia. A Barcához kapcsolódó hír, hogy Luis Suárez szerdán már teljes értékű edzésmunkát végzett.

 

A spanyol bajnok Barcelona a nyáron nem szerződtethet új futballistát, a vezetőség ennek ellenére gőzerővel dolgozik azon, hogy 2016-ban minőségi játékosokkal erősítse meg keretét.

Dani Alves jövője továbbra is bizonytalan, korántsem biztos, hogy a brazil védő meghosszabbítja a szerződését a katalánoknál, akik azonban igyekeznek felkészülni a jobbhátvéd távozására.

Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona előrehaladott tárgyalásokat folytat a Sevillával Aleix Vidal átigazolásának ügyében. A Barca állítólag tízmillió eurót és kölcsönbe Alen Halilovicot adná a spanyol válogatottba frissen meghívott játékosért az andalúziai csapatnak, amely ráadásul végleg megtarthatná az átmenetileg nála szereplő Denis Suárezt.

Vidalt a Milan is szívesen látná a soraiban, ám a 25 éves labdarúgónál a Barcelona elsőbbséget élvez.

Ha Vidal szerződtetése meghiúsulna, a katalánok a Sporting jobbhátvédjével, Cédric Soaressel erősítenének. A mértékadó transfermarkt.de által nyolc és fél millió euróra taksált portugál jobbhátvéd – aki előszeretettel segíti a támadásokat – kontraktusa 2016-ban jár le a lisszaboni csapatnál, és nem lenne ellenére a klubváltás.

A Barcelonához kapcsolódó hír, hogy a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján combsérülést szenvedő Luis Suárez szerdán teljes értékű edzésmunkát végzett, és – a hét elején szárnyra kapó hírekkel ellentétben – valószínűleg pályára léphet az Athletic Bilbao elleni szombati kupadöntőben. Igaz, az uruguayi csatár az orvosok engedélyét még nem kapta meg a játékra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik