Barca: sokatmondó kijelentés, Gomes miatt távozik Rakitic?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.22. 13:27
Elképzelhető, hogy távozik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelonától a horvát Ivan Rakitic, a játékos ügynöke legalábbis sejtelmes kijelentést tett...

Mint ismert, a gránátvörös-kékek csütörtökön hivatalos honlapjukon erősítették meg, hogy a Barcelonában folytatja pályafutását André Gomes, a Valencia középpályása, akiért a katalánok a hírek szerint 50 millió eurót fizetnek.a Barcelonában folytatja pályafutását André Gomes, a Valencia középpályása, akiért a katalánok a hírek szerint 50 millió eurót fizetnek.

Úgy tűnik azonban, hogy a transzfer nem váltott ki osztatlan sikert. Miquel Sors, Ivan Rakitic ügynöke sokatmondó bejegyzést tett közzé közösségi oldalán, ami alapján arra lehet következtetni, ügyfele távozhat a Barcától.

„Azt hiszem, itt az ideje távozni...” – írta Sors.



Azt persze nem tudni, hogy a játékosügynök Rakiticsre érti-e mindezt, ám valószínűleg igen, Gomes ugyanis a középpályán játszik, csakúgy, mint a horvát, azt pedig nehezen tudnánk elképzelni, hogy Sergio Busquets vagy Andrés Iniesta a kispadra szorulna Gomes érkezése után.

Azt mindenesetre nem gondolnánk, hogy az 50 millió euróért vásárolt futballista a cserepadra érkezett volna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik