Barca: Nem én vagyok a rosszfiú! – Koeman reagált Messi üzenetére

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.09.26. 16:00
Mint arról beszámoltunk, Lionel Messi Instagramon írt levelet barátjának, Luis Suáreznek, aki hat év után távozott az FC Barcelonától. Az argentin nem fogta magát vissza a búcsú közben, most pedig erre reagálva Ronald Koeman, a katalán labdarúgócsapat új vezetőedzője is megszólalt.

„Megérdemelted volna, hogy ahhoz méltón búcsúztassanak el, ami vagy: a klub történetének egyik legfontosabb játékosa, aki egyénileg és a csapattal is fontos sikereket ért el. Nem pedig így kirúgni, ahogy tették. Őszintén, ezen a ponton már nem lepődök meg semmin” – írta búcsúüzenetében Messi.„Megérdemelted volna, hogy ahhoz méltón búcsúztassanak el, ami vagy: a klub történetének egyik legfontosabb játékosa, aki egyénileg és a csapattal is fontos sikereket ért el. Nem pedig így kirúgni, ahogy tették. Őszintén, ezen a ponton már nem lepődök meg semmin” – írta búcsúüzenetében Messi.

Nemzeti Sport Online

„Van, amikor a futballistáknak van szükségük a változásra, és van, amikor a klubnak. Most az utóbbi történt, mivel az edző közölte, nincs szüksége rám”
– fogalmazott Suárez, miután aláírt az Atlético Madridhoz.

Koeman szerint nem ő a rosszfiú ebben a történetben… (Fotó: AFP)
Koeman szerint nem ő a rosszfiú ebben a történetben… (Fotó: AFP)

Most pedig az új edző, Ronald Koeman is megszólalt, és elmondta, megérti, miért dühös Messi, de szerinte ebben a történetben nem ő a „rosszfiú”.

„Teljes mértékben megértem Messit, dühös, mert az egyik legjobb barátja távozott, ez természetes. De nem aggódom miatta, láttam azóta edzeni, és ugyanúgy mindent belead. Úgy tűnhet, hogy ebben a történetben én vagyok a rosszfiú, ám ez egyáltalán nem így van. Nem az én döntésem volt Suárez eladása, a klub döntött így. Minden tiszteletem Suárezé, és minden jót kívánok neki az Atlético Madridnál!” – idézi a Metro Koemant.

A katalánok vasárnap a Villarreal ellen lépnek pályára a spanyol bajnokságban, míg Luis Suárez a Granada ellen mutatkozhat be az Atlético Madridban.

SZEPTEMBER 27., VASÁRNAP

SPANYOL LA LIGA
3. FORDULÓ

16.00: Atlético Madrid–Granada (Tv: Spíler2)
21.00: Barcelona–Villarreal (Tv: Spíler2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik