Barca: négy manchesteri klasszist kínáltak fel a katalánoknak?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.01. 14:42
Négy manchesteri futballistát kínáltak fel a Barcelona labdarúgócsapatának spanyol sajtóértesülések szerint, ráadásul a Manchester City és a Manchester United is hajlandó lenne elengedi játékost a gránátvörös-kékekhez.

Egészen hihetetlennek tűnő átigazolási hírrel állt elő a katalán Sport. A gránátvörös-kékek ügyeiben jól értesült lapnál úgy tudják, négy manchesteri klasszist kínáltak fel a Barcelonának, amely a transzferembargó lejárta után hatalmasat robbanthat az átigazolási piacon.

A spanyolok úgy értesültek, a Manchester United három klasszisát is „beajánlotta” a katalánoknak, a Louis van Gaal által kitalált játékstílushoz nem passzoló Wayne Rooney, az újra a La Ligába vágyó Juan Mata, valamint a Barca által régóta figyelt, Angliában tündöklő Ander Herrera játékengedélye is megszerezhető – már persze ha a spanyol bajnoki tabella éllovasa igényt tart valamelyikükre.

A Sport értesülései szerint az MU mellett a városi rivális Manchester City is szívesen adná – természetesen egy hatalmas pénzösszegért cserébe – egyik klasszisát, és csakúgy, mint a „vörös ördögök”, a kékek is felkínáltak a Barcának egy játékost, David Silva költözhetne Spanyolországba 2016-ban a Barca kérésére.

Az átigazolásoktól eltiltott gránátvörös-kékek egyelőre egyik ajánlatra sem reagáltak, az azonban biztos, hogy ha igényt tartanak bármelyik futballistára, mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

Rooney 45 millió, Mata 34 millió, Herrera pedig 25 millió euróért válthatna csapatot a transfermarkt.de becslése szerint, míg David Silva értékét a németek 38 millióra taksálják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik