Barca: Na, ez a különbség a katalánok és a Real közt! – Xavi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.02. 11:37
Bár Xavi már évek óta Katarban futballozik, a szíve örökké a Barcelonáért dobog. Épp ezért nem csoda, hogy nagyon nehezen viseli, ha nem megy a csapatnak, és a vezetők nem megfelelő döntéseket hoznak.

„Egy olyan csapat tagja voltam Barcelonában, amelynek nem volt párja. Az együttes azóta teljesen átalakult. A futballal nincs gond, csak az átigazolásokkal. Egyszerűen »elaludt« a vezetőség, még mindig abban a tévhitben élnek, hogy a miénk a legerősebb keret a világon. Pedig az öt-hat éve volt. Olyan játékosokat igazoltak az utóbbi időben, akik egyszerűen nem passzolnak a Barcelona rendszerébe” – mondta Xavi a Marcának. Olyan játékosokat igazoltak az utóbbi időben, akik egyszerűen nem passzolnak a Barcelona rendszerébe” – mondta Xavi a Marcának.

„Elmondom, mi a különbség a Real Madrid és a Barcelona közt. Mikor baj van, nem megy a csapatnak, a játékosok, drukkerek, újságírók és vezetők összefognak Madridban. Ez sajnos nem így van a Barcánál... Míg a blancóknál biztos helye van az elnöknek például, addig nálunk állandóan fúrják a klub első emberét. Ez nem normális” – tette hozzá a spanyol ikon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik