Barca: „Miután megtudtam, hogy érdeklődnek, nem bírtam aludni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.07. 21:09
Először nyilatkozott a sajtó képviselőinek Arda Turan, miután hivatalossá vált, hogy az Atlético Madrid labdarúgócsapatától a Barcelonához szerződik. A török válogatott támadó a Mundo Deportivónak adott nyilatkozatában elmondta, a katalánok érdeklődése hallatán napokig nem tudott aludni.



„Elmondhatatlan, mit érzek. Mindig is arról álmodtam, hogy a Barcában játszhatok, a Camp Nou a legszebb stadion, ahol valaha pályára léptem. Miután megtudtam, hogy érdeklődnek irántam, nem bírtam aludni. Egészen tegnapig, amikor hivatalossá vált az átigazolásom” – mondta Arda Turan.

A 28 éves, 81-szeres török válogatott játékosért spanyol források szerint 34 millió eurót fizet a Barcelona, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén további hétmillió eurót fizet a fővárosiaknak. A megállapodás értelmében azonban a katalánok hamarosan megválasztandó új elnöksége július 20-ig visszaadhatja a fővárosiaknak Arda Turan játékjogát 30.6 millió euróért.

„A szabadságomat töltöm, de minden nap felhívtam a menedzseremet, hogy a tárgyalások alakulásáról faggassam. Nem tudtam nem a Barcára gondolni. Szenvedtem, amikor Messi, Neymar, Suárez és Iniesta ellen játszottam, megtiszteltetés lesz velük egy csapatban szerepelni” – tette hozzá Turan, aki Messit tartja a világ legjobbjának, de Iniesta a példaképe.

„Nem játszhatok januárig, de nem fél évre szerződtem a Barcához. Több mint öt évig itt leszek, hogy trófeákat nyerjek. A Bajnokok Ligáját nagyon szeretném megnyerni, ez az egyetlen serleg, amely hiányzik a dicsőséglistámról” – felelte Arda már a katalán Sport kérdésére.

Az év legjobbjának hazájában háromszor megválasztott Arda ötéves szerződést kötött a Barcelonával, és már le is fényképezték új csapata mezében. A Sport úgy tudja, a futballista pénteken esik át az orvosi vizsgálatokon, majd délután bemutatják a Camp Nouban.

Arda Turan a Barcelona mezében (Fotó: Twitter)
Arda Turan a Barcelona mezében (Fotó: Twitter)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik