Barca: megvan a megegyezés Mascherano új csapatával

Vágólapra másolva!
2018.01.24. 10:58
Az FC Barcelona labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Javier Mascherano átigazolásáról megegyezett a kínai Hopej China Fortune-nel. A két klub megállapodásának értelmében az argentin futballista január 26-án csatlakozik az ázsiai egyesülethez.

 

Arról a katalán klub már kedden beszámolt, hogy a 33 éves futballista januárban hét és fél év után elhagyja az FC Barcelonát, azt azonban eddig csak sejteni lehetett, hogy melyik csapathoz megy.

A gránátvörös-kékek szerdán hivatalosan is bejelentették, hogy Mascherano a Hopej China Fortune-ben folytatja pályafutását, de arról nem számoltak be, hogy a kínaiak mennyit fizetnek érte. A vételár sajtóhírek szerint 5-10 millió euró körül mozog, Mascherano kétéves szerződést írt alá, és Manuel Pellegrini csapatánál is a 14-es mezt viseli majd.

Az argentin labdarúgó január 26-án csatlakozik a kínai bajnokságban legutóbb negyedik helyen végző együtteshez, tehát az Espanyol elleni csütörtöki kupavisszavágón még pályára léphet, ha egészséges lesz. Ernesto Valverde később jelöli ki a meccskeretet.

A Barca szerdán 11 órától búcsúztatja Mascheranót, az eseményt a klub Youtube-csatornája élőben sugározza.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik