Barca: megegyeztek, a Bayernnél köt ki Coutinho – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.08.16. 21:14
null
Philippe Coutinho: Párizs helyett München? (Fotó: AFP)
Péntek este szinte minden fontosabb sportportálon megjelent a hír: a Barcelona labdarúgója, Philippe Coutinho a Paris Saint-Germain helyett minden bizonnyal a Bayern Münchennél köt ki.


Mint ismert, a 2018 januárjában Barcelonába érkező brazil játékos nem alkotott maradandót a katalánoknál, ezért szeretnének megválni tőle. Az eddigi hírek arról szóltak, hogy a gránátvörös-kékek a Paris Saint-Germainhez cserélnék a Neymar-ügylet keretében, ám a legfrissebb értesülések szerint Coutinho erre nemet mondott – rosszul esik neki, hogy árucikként kezelik, ráadásul egyes források szerint a tudta nélkül ajánlották be a PSG-hez.

Mindeközben a bajor és a katalán klub mindenben megegyezett egymással, Coutinho kölcsönbe mehet Németországba, a bejelentés pedig a napokban várható – számolt be róla először a RAC1 nevű rádióállomás, ám később több neves sportportál és újságíró, például Fabrizio Romano is.

Árulkodó jel lehet továbbá, hogy a 27 éves futballista nincs a keretben a Barcelona Bilbao elleni idénynyitóján, illetve Coutinho és a Bayern-játékosok közösségi médiában követhető aktivitása is: a brazil labdarúgó a klubot, a bajor játékosok pedig leendő csapattársukat „követték be”.

Fabrizio Romano on Twitter

Philippe Coutinho to Bayern Münich, here we go! Total agreement between Bayern and Barça after the Brazilian refused to be part of Neymar deal with PSG. #Coutinho #Bayern #Barça #transfers

360Sources on Twitter

Coutinho has just started following Bayern Munich's official account on his Instagram.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik