Barca: Martino döntött, a szezon végén távozik - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.12. 14:40
null
Gerardo Martino jó rajt után picit megakadt a Barcelonával (Fotó: Action Images)
A Katalán Rádió ma azzal a szenzációs hírrel lepte meg a közvéleményt, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának tavaly nyáron szerződtetett vezetőedzője, Gerardo Martino úgy döntött, nem tölti ki a szerződését, és a szezon végén elhagyja a klubot.

 

 

Martino két évre, 2015-ig kötelezte el magát első neves európai klubjához, amit Josep Maria Bartomeu klubelnök már most szeretett volna egy évvel meghosszabbítani. A közvetlen környezetében dolgozók azonban biztosra veszik, hogy már elhatározta magát a szezon végi távozás mellett.

A címvédő együttes az elmúlt hetekben lépéshátrányba került a bajnoki címért folyó versenyfutásban. Pedig hosszan tartó remek rajtot vett, de a legutóbbi kilenc bajnokijából csupán négyet nyert meg, hármat elveszített.

A Bajnokok Ligájában még versenyben vannak – a nyolcaddöntő mai, hazai visszavágóját 2–0-s előnyről várják az angol Manchester City ellen –, míg a spanyol Király-kupában már készülhetnek a Real Madrid elleni, április 16-i fináléra.

Pep Guardiola 2012-es távozását követően egy szezonon át Tito Vilanova irányította a katalánokat, de betegsége miatt hónapokon át volt távol a klubtól, és nem tudott a csapattal együtt dolgozni. A klubvezetőség így tavaly nyáron a váltás mellett döntött.

A jelek szerint ismét új edző után kell nézniük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik