Barca: Laporta bosszút forral, C. Ronaldót akarja - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.15. 19:31
null
CR az ősi riválisnál? Egymilliárd okunk van azt gondolni, hogy ez lehetetlen… (Fotó: Reuters)
Egészen hihetetlennek tűnő pletyka tartja lázban Spanyolországot. Sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapatának elnöki pozíciójáért – nagy valószínűséggel – újra versenybe szálló Joan Laporta meg akarja szerezni Cristiano Ronaldót a Real Madridtól.

 

A gránátvörös-kékek korábbi elnöke, Joan Laporta 2003 és 2010 között tevékenykedett a Barca első embereként, és úgy tűnik, a barcelonai egyetemen végzett ügyvéd most vissza akar térni a katalánokhoz.

Nem ritka, hogy ilyenkor meglepőbbnél meglepőbb ígéreteket szórnak el a jelöltek, Laporta legutóbb megválasztása előtt állította, lecsap David Beckhamre – erre nem került sor, helyette Ronaldinho érkezett.

A nagy valószínűséggel csak az újságok címlapjaira pályázó Laporta korábban José Mourinho elcsábítását tűzte ki célul a spanyolok szerint, most pedig a SPORT szerint egy ennél is hihetetlenebb tervet szövöget az elnöki posztra pályázó szakember: meg akarja szerezni a Real Madrid portugál extraklasszisát, Cristiano Ronaldót.

A spanyolok információi szerint Laporta már találkozott is a blancók hetesének ügynökével, és érdeklődött, van-e esélye a hihetetlennek tűnő átigazolásra.

A SPORT állítja, az új „kiszemeltet” nemcsak a tehetsége miatt akarja a korábbi Barca-elnök, hanem bosszút akar állni a madridiakon, akik 2000-ben lecsaptak a katalánok egyik legjobbjára, Luis Figóra.

A szürreális pletykát tovább halványítja, hogy állítólag Jorge Mendes, CR ügynöke közölte Laportával, a portugált a királyiak csak egymilliárd euróért lennének hajlandóak elengedni – ennyi a játékos szerződésébe foglalt kivásárlási ára.

Egy biztos, Laporta elérte, hogy a címlapokra kerüljön...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik