HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.05.07 08:15 Frissítve: 2015.05.07 08:29

Barca: íme, Messi rejtegetett tetoválásainak jelentése!

Lionel Messi jobb karját néhány hete színes tetoválás díszíti, amelyről eddig nem sokat árult el az argentin klasszis. Most kiderült, mit jelentenek a színes „rajzok”.

HIRDETÉS

 

A nemzetközi sajtó csak találgatja, mikor tölthette meg tetoválásokkal jobb karját az argentin klasszis, az azonban biztos, hogy Messi nem verte nagy dobra új „szerzeményeit”.

A Córdoba elleni bajnokin új tetoválásait először megmutató támadót többször faggatták már, miért „rajzoltatott” magára, eddig azonban nem kaptunk választ.

A RAC1 rádióadónál felkeresték a Barcelona klasszisát tetováló művészt, aki megosztotta, mit és miért varázsolt ügyfele karjára.

Megtudtuk, mit jelentenek! (Fotó: lequipe.fr)

„A könyökén a La Sagrada Família templom díszei láthatóak. Mivel Barcelona az élete, mindenképpen meg akarta jelentetni ezt magán. A karjára ezen kívül került még egy óra, amely az idő múlását szimbolizálja, valamint egy lótuszvirág, amely azt jelzi, hogy néha a legváratlanabb helyeken bukkannak fel a legértékesebb dolgok. Felkerült az alkarjára egy kártya is, ami Dél-Amerikát, valamint egy rózsa, amely szülővárosát, Rosariót jelképezi” – árulta el a neve elhallgatását kérő tetováló.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.09 10:31:49

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

Gareth Bale gólja döntött a Real javára a sereghajtó ellen, no és az, hogy ziccerek sorát puskázta el a Huesca...

2018.12.08 20:31:26

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A látványosan játszó gránátvörös-kékeknél Lionel Messi személyes rekordot állított fel.

2018.12.06 01:06:37

Spanyol labdarúgás BERTA MIHÁLY

ALAPVONAL. És ha Iniesta kiállása akár csak egy „sorstársának” erőt ad ahhoz, hogy a felismert, de az ilyen-olyan okokból a szőnyeg alá söpört problémáival – nem, nem a nyilvánossághoz – szakemberhez fordul, már megérte szokatlanul őszintének lennie.

2018.12.01 11:02:50

Spanyol labdarúgás nemzetisport.hu

A La Liga három élcsapatánál különleges reklámtechnológiát alkalmaznak, erről kérdeztük a liga magyarországi képviselőjét.

2018.11.28 23:43:43

Spanyol labdarúgás SMAHULYA ÁDÁM

ALAPVONAL. Következő állomáshelyén talán végre mellészegődik a szerencse. Világbajnok válogatott szövetségi kapitánya és Real Madrid-edző viszont valószínűleg már sohasem lesz.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS