Barca: íme, Messi rejtegetett tetoválásainak jelentése!

Vágólapra másolva!
2015.05.07. 08:15
Lionel Messi jobb karját néhány hete színes tetoválás díszíti, amelyről eddig nem sokat árult el az argentin klasszis. Most kiderült, mit jelentenek a színes „rajzok”.

A nemzetközi sajtó csak találgatja, mikor tölthette meg tetoválásokkal jobb karját az argentin klasszis, az azonban biztos, hogy Messi nem verte nagy dobra új „szerzeményeit”.A nemzetközi sajtó csak találgatja, mikor tölthette meg tetoválásokkal jobb karját az argentin klasszis, az azonban biztos, hogy Messi nem verte nagy dobra új „szerzeményeit”.

A Córdoba elleni bajnokin új tetoválásait először megmutató támadót többször faggatták már, miért „rajzoltatott” magára, eddig azonban nem kaptunk választ.

A RAC1 rádióadónál felkeresték a Barcelona klasszisát tetováló művészt, aki megosztotta, mit és miért varázsolt ügyfele karjára.

Megtudtuk, mit jelentenek! (Fotó: lequipe.fr)
Megtudtuk, mit jelentenek! (Fotó: lequipe.fr)

„A könyökén a La Sagrada Família templom díszei láthatóak. Mivel Barcelona az élete, mindenképpen meg akarta jelentetni ezt magán. A karjára ezen kívül került még egy óra, amely az idő múlását szimbolizálja, valamint egy lótuszvirág, amely azt jelzi, hogy néha a legváratlanabb helyeken bukkannak fel a legértékesebb dolgok. Felkerült az alkarjára egy kártya is, ami Dél-Amerikát, valamint egy rózsa, amely szülővárosát, Rosariót jelképezi” – árulta el a neve elhallgatását kérő tetováló.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik