Barca: így csúszott le a klub Asensio szerződtetéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.17. 20:35
null
Marco Asensio a Barcelona ellen is örülhetett (Fotó: AFP)
Marco Asensio, a Real Madrid üdvöskéje mindössze 21 éves, azonban kiváló teljesítményével máris felhívta magára a figyelmet. A korábban a Mallorcában és az Espanyolban pallérozódó labdarúgóról kiderült: korábban a „királyi gárda” ősi riválisa, a Barcelona is szemet vetett rá, ám szerződtetnie nem sikerült.

Asensio ügynöke, Horacio Gaggioli elmondta, a futballista mallorcai időszaka alatt érdeklődött a katalán klub. Gaggioli így nyilatkozott a játékossal kapcsolatban a Bleacher Reportnak:

„Nagyon kedveltem. Már akkor is nagyszerű volt, kiváló futballista, minden tekintetben különleges. Olyan dolgokat művelt, amelyekről sugárzott: fontos játékossá fog válni, olyanná, mint Messi.”

A katalánok egy 2.5 millió eurós ajánlatot tettek le az asztalra, ami kevésnek bizonyult. A Mallorca többet, 4.5 milliót kért érte.

A gránátvörös-kékek azonban ekkora összeget már nem akartak kifizetni, Asensio karrierjében pedig a Barcelona helyett a Real Madrid következett.

A királyiak örülhetnek, Barcelonában pedig verhetik a fejüket a falba. Elég csak a Spanyol Szuperkupa-párharc első és második felvonására gondolnunk: Asensio mindkét mérkőzésen óriási bombagólt ragasztott Marc-André ter Stegen kapujába.

ASENSIO GÓLJA A VISSZAVÁGÓN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik