Barca: ebből óriási balhé lesz, ingyen vinnék a Real sztárját?

Vágólapra másolva!
2017.02.04. 09:45
Egészen hihetetlen átigazolási hírrel állt elő az As, a spanyolok állítják, az FC Barcelona labdarúgócsapatánál megpróbálják meggyőzni a Real Madrid egyik sztárját, szerződjön a katalánokhoz. Méghozzá nem is akárhogy…

Ha Luís Figo nevét kiejtjük, egészen más érzések kavarognak a Real Madrid- és a Barcelona-drukkerekben. A portugál klasszis a futballtörténelem egyik legvitatottabb átigazolását végrehajtva szerződött a katalánoktól a spanyol fővárosba, és a szurkolók a mai napig veszekednek azon, hogy volt képes ilyen „szentségtörésre”.

A Real Madrid és az ősi rivális Barcelona közt finoman szólva nem gyakori az átjárás, annak ugyanis, aki a gránátvörös-kék mezt fehérre cseréli – vagy fordítva –, élete végéig el kell viselnie a fanatikusok haragját, erre pedig kevesen vállalkoznak.

A spanyol As szerint azonban most talán Figóénál is bizarrabb transzferre készül a katalán együttes.

A spanyolok úgy tudják, a Real Madrid mindenképp szeretne még egy klasszis középpályást a nyáron a fővárosba csábítani, és bár Zidane nagy kedvence Isco, az a legvalószínűbb, hogy ő válik kegyvesztetté az új rotációban.

Készülőben az évszázad egyik legbalhésabb átigazolása? (Fotó: AFP)
Készülőben az évszázad egyik legbalhésabb átigazolása? (Fotó: AFP)

A hírek szerint a madridiak már kérdezősködtek is a piacon egy kicsit, mennyiért lehetne eladni Iscót, ám a Barcelonánál ezt hallva állítólag kiötlöttek egy fondorlatos tervet…

A spanyolok a klubhoz közel álló források alapján arról írnak, hogy a Barca vezetői leülnek majd tárgyalni Iscóval, és arra kérik őt, bármi történik, maradjon Madridban, és utasítson el minden ajánlatot.

Erre azért van szükség, mert a középpályás szerződése 2018 nyarán jár le Madridban, ami azt jelenti, hogy 2018 januárjában már megegyezhetne a Barcelonával, és így ingyen igazolhatna az ősi riválishoz, borsot törve ezzel a madridi orrok alá.

A történet elsőre egészen bizarrnak hangzik, és lássuk be, kevés esély van rá, hogy Isco bevállaljon egy ilyen botrányos átigazolást, de tény, a Barcelona évek óta kacérkodik a játékossal, aki ráadásul rengetegszer elmondta, Barca-drukkerként nőtt fel, a példaképe Xavi és Iniesta, sőt, még a kutyáját is Lionel Messiről nevezte el, hiszen szerinte ő a világ legjobbja.

Egy biztos, ha egyáltalán leül tárgyalni a Barcelona vezetőségével Isco, onnantól sok jóra nem számíthat Madridban…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik