Barca: Cigizek, de már két hete rá se gyújtottam - Mathieu

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 14:18
null
Mathieu és a bizonyító erejű fotó<strong> </strong>(Fotó: Twitter)
Jérémy Mathieu, a Barcelona Valenciából igazolt hátvédje nem tagadja, hogy néhanapján rágyújt, de szerinte nem ez, hanem a pályán nyújtott teljesítménye az igazán fontos.

 

Valami igazság lehet a szavaiban, hiszen a katalánok is úgy tették minden idők legdrágább 30 év fölötti hátvédjévé a franciát, hogy tudtak a káros szenvedélyéről. A Mundo Deportivo készített interjút a Barcelona játékosával, aki így vélekedik a profi sport melletti dohányzásról.

„Igen, cigizem, de nem szívok el egy nap egy dobozzal. Jelenleg már vagy két hete nem is gyújtottam rá. Egyszer lefotóztak cigivel, de az nem jelenti azt, hogy láncdohányos vagyok. Ami igazán fontos, az a pályán nyújtott teljesítmény” – válaszolt őszintén a kérdésre a védő, aki szélsőként és középen is bevethető.

Az interjúban arról is kérdezték, nyomasztja-e az érte kifizetett 20 millió euró.

„Nem az én tisztem eldönteni, mennyit érek. Sok véleményt hallottam az elmúlt napokban, amelyek sokallták az értem kifizetett összeget. Én annyit tudok, hogy felelősséggel jár, amit értem tett a Barcelona, ezért cserébe a legjobbamat fogom nyújtani."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik