Barca: Afellay viselkedése a szerződésbontásra ad okot?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 20:49
A görög bajnoki címvédő Olympiakosz a hírek szerint felbontaná a Barcelonától kölcsönkapott Ibrahim Afellay szerződését, aki a Panioniosz elleni mérkőzésen haragította magára a klubvezetőket és a szakmai stábot.

A december 17-én rendezett találkozón Afellayt a 62. percben lecserélte Míchel vezetőedző. A holland válogatott középpályás nem örült a döntésnek, és a spanyol szakember engedélye nélkül az öltözőbe viharzott.

A 28 esztendős játékost ezt követően a Kalloni elleni bajnokira nem nevezték, januárban pedig szeretnék felbontani a kölcsönszerződését, mert nincsenek megelégedve a magatartásával.

„Afellay még mindig olyan, mint egy gyerek. Ha nem változtat a hozzáállásán, nemcsak nálunk, de más klubnál is problémái lesznek” – mondta Míchel.

A szezon végéig kölcsönadott Afellay – aki ebben az idényben 14 tétmérkőzésen négy gólt és két gólpasszt jegyzett – megállapodása a nyáron Barcelonában is lejár, tehát egyelőre bizonytalan a jövője. Ha a katalánok a télen visszakapnák a hollandot, minden bizonnyal nem tartanának igényt a szolgálataira, hiszen mezszámot sem osztottak neki erre az idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik